OK

Teoriundervisning til kørekort

Teoriundervisning er en stor del af det at tage kørekort. Du lærer alt om færdselsregler og om, hvordan du skal begå dig i trafikken i en lang række forskellige situationer. Du lærer om et emne i teoriundervisningen, og herefter træner du det sammen med din kørelærer ude på vejene. Husk, at du allerede kan starte på teoriundervisning til kørekort tre måneder før, du fylder 17 år.

Kontakt os for mere information - ring, skriv eller udfyld vores kontaktformularen.

Sådan foregår undervisningen

Hos Damhus Køreskole består næsten alle vores elever deres teoriprøver i første forsøg. Det gør de, fordi vi gennemgår alle emner grundigt og samtidig øver os med evaluerende prøver undervejs i forløbet. Vi mødes to gange om ugen, hvor vi gennemgår emnerne på storskærm og du får mulighed for at stille spørgsmål.

Klik her for at prøve en gratis teoriprøve. 

Undervisningen er både sjov og lærerig

Vi er overbeviste om, at den bedste måde at lære på er gennem humor og gensidig respekt. Vi har det sjovt, mens vi lærer, og samtidig forventer vi, at vores elever er seriøse, lytter og har lyst til at lære. På den måde skaber vi sammen den bedste ramme for undervisning.

Teoriprøven

Når du er færdig med teoriundervisningen, skal du op til en teoriprøve. Næsten alle vores elever består prøven i første forsøg fordi de er så godt forberedt, når de har fulgt vores undervisning. I prøven er der i alt 25 spørgsmål, og du kan have op til fem fejl og stadig bestå.

Førstehjælpskursus

Et førstehjælpskursus er en del af det at tage kørekort. Her lærer du, hvordan du skal reagere, hvis du er involveret i en alvorlig ulykke i trafikken. Selv en lille indsats kan redde et andet menneskes liv, så de otte timer, kurset tager, er godt givet ud.

Mulighed for interaktiv undervisning

Hvis du har brug for det, kan vi tilrettelægge et forløb med interaktiv teoriundervisning til kørekort. Så får du undervisningen på computeren – enten på skolen eller derhjemme. Vi kan også kombinere interaktiv undervisning med klasseundervisning, og du følger altid den lektionsplan, der er beskrevet i din logbog.

Kontakt os og hør mere

Vi er altid til at få fat på, så har du nogle spørgsmål, så ring endelig til os på 31 35 96 96, send os en mail på info@damhuskoereskole.dk eller udfyld kontaktformularen herunder.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv veligst en korrekt e-mailadresse
Vælg venligst hvilken henvendelsestype du ønsker
Vælg venligst hvilken pakke du ønsker
Vælg venligst hvilken betalingsmetode du ønsker
Skriv venligst en startdato