OK

Hvordan foregår køreundervisningen?

I køreundervisningen lærer du at være en sikker og opmærksom billist. Vi starter ud med tre timer på manøvrebane, og herefter skal vi ud på vejene, før vi slutter af med et 4-timers kursus på køreteknisk anlæg. Til sidst er der teoriprøve og en praktisk, afsluttende køreprøve.

Vil du vide mere? Ring, skriv eller udfyld kontaktformularen længere nede på siden - så vender vi hurtigt tilbage.

Manøvrebane

Du kender måske manøvrebanen under navnet kravlegård. Her lærer vi dig alle de grundlæggende manøvrer og hvordan du betjener bilen, og din kørelærer guider dig gennem en masse øvelser i trygge rammer.

Kørsel på veje

Ude på vejene øver vi os i de ting, vi har lært i teoriundervisningen. Når vi for eksempel har gennemgået, hvordan man kører i rundkørsler, har vi fokus på det, næste gang vi er ude at køre.

Køreteknisk anlæg

Lige før du skal op til køreprøven, skal vi en tur på køreteknisk anlæg – det vi også kalder glatbane. Her får du et rigtig godt indblik i, hvordan en bil reagerer i forskellige vejtilstande. Det kan for eksempel være hvis vejen er våd og glat.

Køreprøven

Efter vores grundige teori- og køreundervisning er du klar til selve køreprøven, hvor du skal svare på spørgsmål om bilens teknik og ud på en køretur, hvor du bliver testet i de ting, du har lært i undervisningen. Langt de fleste af vores elever består prøven i første forsøg.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 31 35 96 96, sende os en mail på info@damhuskoereskole.dk eller udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv veligst en korrekt e-mailadresse
Vælg venligst hvilken henvendelsestype du ønsker
Vælg venligst hvilken pakke du ønsker
Vælg venligst hvilken betalingsmetode du ønsker
Skriv venligst en startdato