OK

En klassisk køreskole nær København

Damhus Køreskole er Rødovres ældste køreskole og en af de ældste køreskoler i Storkøbenhavn. Vi har eksisteret siden 1965 - og har gennem årene haft mange elever både fra vores nærområde, men også fra København og Valby. De fleste af vores nye elever træder ind ad døren, fordi de har hørt godt om os fra andre.

Udfyld vores kontaktformular, send os en mail eller ring til os for at høre meget mere om vores køreskole.

Derfor skal du vælge os

Når du skal vælge køreskole kan København godt være lidt af en jungle, for der er mange muligheder. Hos os har vi det sjovt, mens vi lærer, og næsten alle vores elever består deres prøver i første forsøg. Se os på www.dumpeprocent.dk.

  • Vores køreskole tæt på Valby, Vanløse, Hvidovre og resten af København har en super god beliggenhed lige ved Damhussøen i Rødovre. Det er nemt at komme hertil med offentlig transport.
  • Vi underviser i lækre, lyse lokaler og bruger det nyeste og mest opdaterede undervisningsmateriale
  • Den personlige kontakt og dialogen mellem underviser og elev er vigtig for os
  • At tage kørekort skal ikke bare overstås - det skal også være sjovt. Og det er det hos os!

Første dag på køreskolen

Første dag er både undervisnings- og intro-dag, og den er helt uforpligtende. Vi svarer på alle dine spørgsmål, og du får udleveret en logbog, som kommer til at følge dig hele vejen gennem forløbet.

Fokus på den enkelte elev

Vi gør os umage for ikke bare at være hvilken som helst køreskole – for dem er der mange af. Vi giver dig et sjovt og spændende forløb og lægger stor vægt på, at du får en god oplevelse af at tage kørekort hos os.

De bedste rammer for at lære

Hos Damhus Køreskole får du undervisning af høj kvalitet i lyse lokale med lækkert udstyr. Du sidder behageligt i ægte biografstole og kan følge med på storskærmen. Vi går meget op i at have en god og personlig kontakt med alle eleverne, og at du får den bedst mulige oplevelse med at tage kørekort.

Køreskole København - praktisk beliggenhed

I mere end 50 år har det været muligt at tage kørekort på Damhus Køreskole, der har en praktisk beliggenhed i Rødovre - tæt på både Valby og København. Har du søgt køreskole København eller køreskole Valby? Vil du gerne tage dit kørekort i København tæt på Valby? - så er Damhus Køreskole det oplagte valg.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv veligst en korrekt e-mailadresse
Vælg venligst hvilken henvendelsestype du ønsker
Vælg venligst hvilken pakke du ønsker
Vælg venligst hvilken betalingsmetode du ønsker
Skriv venligst en startdato

Hvornår kan du starte?

Vi starter nye hold mindst en gang om måneden, så du behøver ikke vente længe på at komme i gang, når du har besluttet dig for at starte hos os. Du er i øvrigt altid velkommen til at møde op til en intro-dag. Det vil sige, du er velkommen til at dukke op på den første undervisningsdag, selvom du ikke har tilmeldt dig holdet. Hvis du vil være sikker på at få plads, så anbefaler vi dog, at du tilmelder dig og udfylder en tilmeldingsblanket - det er fuldstændig uforpligtende, men sikrer dig en plads på holdet.

Køreskole Valby

Har du søgt køreskole Valby? Vi gør det sjovt at lære og tilsikrer gennem fokuseret undervisning at næsten alle vores elever består første gang de går op. Vores beliggenhed tæt på Damhussøen gør det nemt at komme til at fra hvis du bor i Valby. Vi bor i dejligt lyse lokaler, vores ægte biografstole og vores storskærm gør det behageligt at modtage undervisning. Vi gør vores yderste for at forstå den enkelte elev og bidrage til at det bliver den bedst tænkelige oplevelse at få kørekort. Vi tilbyder at du helt uforpligtende kan opleve vores undervisning. Kontakt os uforpligtigende og hør mere.