En klassisk køreskole nær København

Damhus Køreskole er Rødovres ældste køreskole og en af de ældste køreskoler i Storkøbenhavn. Vi har eksisteret siden 1965 – og har gennem årene haft mange elever både fra vores nærområde, men også fra København og Valby. De fleste af vores nye elever træder ind ad døren, fordi de har hørt godt om os fra andre.

Udfyld vores kontaktformular, send os en mail eller ring til os for at høre meget mere om vores køreskole.

Derfor skal du vælge os

Når du skal vælge køreskole kan København godt være lidt af en jungle, for der er mange muligheder. Hos os har vi det sjovt, mens vi lærer, og næsten alle vores elever består deres prøver i første forsøg.

  • Vores køreskole tæt på Valby, Vanløse, Hvidovre og resten af København har en super god beliggenhed lige ved Damhussøen i Rødovre. Det er nemt at komme hertil med offentlig transport.
  • Vi underviser i lækre, lyse lokaler og bruger det nyeste og mest opdaterede undervisningsmateriale
  • Den personlige kontakt og dialogen mellem underviser og elev er vigtig for os
  • At tage kørekort skal ikke bare overstås – det skal også være sjovt. Og det er det hos os!

Vores Kørelærer

Vores kørelærer er her for dig og for at få sikret dig et kørekort hurtigst muligt. Hos Damhus køreskole har vi en af de bedste/højeste beståelse procent i hele Storkøbenhavn. Dette er specielt på baggrund af at vores kørelærer har mange års erfaring inden for køreskolebranchen.

Hos Damhus Køreskole har vi valgt at bruge et online teorisystem fra Køreklar.dk som vores elever har været glade for at bruge. I sammenspil med din kørelærer planlægges kørelektioner, så du så vidt muligt ikke skal køre i skole- eller arbejdstiden!

Du får en kørelærer som følger dig hele vejen

Vi stræber efter at være blandt de bedste køreskoler i hele Danmark og har blandt andet udarbejdet et simpel undervisningsprogram. Vi har også tilhørende teoriprøver på skolen, som vi har fået stor ros for af vores elever.

Skolen har beliggenhed i hjertet af København N. Vi har moderne IT-udstyr, biografstole så man sidder behagligt i undervisningen og gode adgangsforhold, tæt på offentlig transport.

Vores kørelærer er alle omhyggeligt udvalgt, og sammen udgør vi et meget stærkt team for at kunne yde dig den bedste service og undervisning, til gavn for trafiksikkerheden.

Alle kørelærerne er godkendte af Rigspolitiet i Danmark.

Første dag på køreskolen

Første dag er både undervisnings- og intro-dag, og den er helt uforpligtende. Vi svarer på alle dine spørgsmål, og du får udleveret en logbog, som kommer til at følge dig hele vejen gennem forløbet.

Fokus på den enkelte elev

Vi gør os umage for ikke bare at være hvilken som helst køreskole – for dem er der mange af. Vi giver dig et sjovt og spændende forløb og lægger stor vægt på, at du får en god oplevelse af at tage kørekort hos os.

De bedste rammer for at lære

Hos Damhus Køreskole får du undervisning af høj kvalitet i lyse lokale med lækkert udstyr. Du sidder behageligt i ægte biografstole og kan følge med på storskærmen. Vi går meget op i at have en god og personlig kontakt med alle eleverne, og at du får den bedst mulige oplevelse med at tage kørekort.

Køreskole ved København – Praktisk Beliggenhed

I mere end 50 år har det været muligt at tage kørekort på Damhus Køreskole, der har en praktisk beliggenhed i Rødovre – tæt på både Valby og København. Vil du gerne tage dit kørekort tæt på København, eller har du brug for en køreskole i nærheden af Valby – så er Damhus Køreskole det oplagte valg.

Damhus Køreskole

Damhus Køreskole har eksisteret siden 1965 i Rødovre og vi arbejder hver dag hårdt for også at være den bedste. Vores kompetente og erfarne kørerlærere gør undervisningen sjov og spændende, og som resultat består langt de fleste af vores elever deres prøver i første forsøg.

Vores Partner