OK

Generhvervelse af kørekort

Har du mistet kørekortet? Så er det bare om at komme i gang med undervisningen, så du kan komme ud på vejene igen. Hos Damhus Køreskole hører generhvervelse af kørekort naturligvis med på listen over kompetenceområder, og vi vil med glæde hjælpe dig med at komme om bag rettet igen.

Send os en mail, ring til os eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har brug for mere information.

Ubegrænset teoriundervisning og evaluerende prøver

For at give dig de bedst mulige betingelser, når du skal generhverve dit kørekort, giver vi dig ubegrænset og intensiv teoriundervisning. Du får også ubegrænset adgang til evaluerende prøver og to genopfriskende kørelektioner i trafikken.

Intensivt forløb

Vi tilbyder dig et intensivt undervisningsforløb fordi vi ved, at du gerne vil have dit kørekort tilbage igen så hurtigt som muligt. Med vores undervisning og vejledning bliver generhvervelsen af dit kørekort hurtigt overstået, og før du får set dig om, har du igen mulighed for at køre bil.

Dygtige undervisere med erfaring

Vores fire dygtige undervisere har alle masser af erfaring i at undervise og sørger for hurtigt at få dig ud at køre igen. Selvom du føler, at du har styr på både teori og kørsel, er det altid en god ide at få vejledning hos en kørelærer, så du kan bestå din nye teori- og køreprøve hurtigst muligt.

Kontrollerende køreprøve

Hvis du har fået frakendt kørekortet, skal du bestå en kontrollerende køreprøve i forbindelse med din generhvervelse af kortet. Prøven bliver bedømt ud fra de helt samme kriterier som køreprøver aflagt af folk, der tager kørekort for første gang. Du skal også bestå en teoriprøve.

Vi sidder klar med kyndig vejledning

Skulle du være i tvivl om noget, så er du mere end velkommen til enten at skrive eller ringe til os. Du kan skrive til os på info@damhuskoereskole.dk eller via vores kontaktformular, og du kan ringe på 31 35 96 96. Vi sidder altid klar til at vejlede dig og svare på spørgsmål.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv veligst en korrekt e-mailadresse
Vælg venligst hvilken henvendelsestype du ønsker
Vælg venligst hvilken pakke du ønsker
Vælg venligst hvilken betalingsmetode du ønsker
Skriv venligst en startdato

Generhvervelse af kørekort gjort enkelt

Hos Damhus Køreskole har vi kort fortalt forsøgt at gøre det så simpelt og enkelt som muligt at skulle gennemføre en generhvervelse. Det gælder helt fra når du tilmelder dig til du skal op til teoriprøve og køreprøve. Vi forsøger på bedste vis at tage hånd om dig og vejlede dig gennem forløbet, så du hurtigst muligt kan komme ud på vejene igen. Det gælder for mange af deltagerne på vores hold for generhvervelse, at det er mange år siden, de har taget køretimer og i det hele taget siddet på skolebænken. Vi har stor forståelse for dette og forsøger som sagt at tage højde for dette.

Reglerne for generhvervelse af kørekort

Hvis du skal generhverve dit kørekort kræver det, at du er blevet frakendt det. Du kan enten have fået en betinget frakendelse eller ubetinget frakendelse af dit kørekort. Er du blevet idømt en betinget frakendelse, beholder du førerretten. Er du derimod blevet idømt en ubetinget frakendelse, har du ikke ret til at køre bil eller andre former for køretøjer, hvortil et kørekort er lovpligtigt.

Både den betingede og den ubetingede frakendelse kræver en kontrollerende køreprøve. Der er ingen lovkrav om, at man skal modtage undervisning før en kontrollerende køreprøve, men alle anbefaler det. Det anbefales med andre ord fra alle sider på det kraftigste at tage både teoriundervisning og køretimer før en kontrollerende køreprøve, for at have de bedste chancer for at kunne generhverve kortet.