Velkommen til Damhus Køreskole

Vores målsætning er, at give kørekort til vores Elever på en meget enkelt og overskueligt måde, uden ubehagelig overraskelser gennem forløbet, og at eleverne går herfra som glade og tilfredse kunder, og alt er forløbet uden vanskeligheder.

Der er mange ting at holde styr på, når man skal til, at tage et kørekort. Derfor vil vi her give dig en række vigtige informationer, som gør forløbet bliver mere overskueligt.

Hvis du på noget tidspunkt under dit forløb er i tvivl eller utilfreds med noget, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 31359696

Vigtige Informationer

Lektionsplan/Logbog og ansøgning om Kørekort.

Når du har besluttet dig for, at starte på Kviktrafikskole får du udleveret en ansøgning om kørekort og en lektionsplan. Denne lektionsplan skal medbringes til alle praktiske og teoretiske undervisningslektioner, der skal underskrives af både kørerlærer og dig selv som elev.

Det er et lovkrav, at lektionsrækkefølgen skal overholdes.

Manøvre

Du aftaler tid til manøvrebanekørsel på køreskolen. Aflysning skal ske senest 5 hverdage før. Hvis du af en eller anden grund ikke møder op til manøvrebanen, hæfter du for manøvrebane (2500 kr.).

Teoriprøve

Du skal melde dig til teoriprøve så hurtigt som muligt, da der er ca. 2 – 4 ugers ventetid på teoriprøver hos politiet. Inden aflæggelse af teoriprøven skal alt undervisning til og med Teori 8 være gennemført.

Du skal skrive under på ansøgningen, når du tilmelder dig til teoriprøve. Vedlæg sammen med ansøgningsskemaet:

 • Kopi af sygesikringsbevis (Ganske almindelig sort/hvid kopi.)
 • Førstehjælpskursus (Skal bestilles hos køreskolen.)
 • Lægeerklæring (bestilles hos din egen læge, husk at medbringe et stk. pasfoto til lægen.)
 • Udenlandsk statsborger skal vedlægge kopi af opholdstilladelse og pas

Aflever alt dette til på køreskolen
Selve teoriprøven foregår i politiets lokaler på Toftegårdsplads/Gammel Køge Landevej 1 – Kom i god tid. Du bliver afvist, hvis du kommer forsent..

Når du skal til teoriprøve skal du medbringe følgende

 1. Ansøgning om kørekort, som du selv skal sikre dig er underskrevet af underviserne på manøvrebane, i teorilokalet og praktisk køreundervisning.
 2. Logbog/Lektionsplan (underskrevet til og med lektion 16.)
 3. Gyldigt pas ( Hvis du ikke har et pas, skal du medbringe original dåbsattest/navneattest og billedlegitimation)

 

Hvis prøven skal aflyses, skal det ske 6 hverdage før prøve dato inden kl. 12.00 ved personligt fremmøde på køreskolen. Køreteknisk anlæg.
Køreteknisk kursus skal være afviklet inden den praktiske prøve. Aftal tid for køreteknisk anlæg på køreskolen – dog først efter du har aftalt det med din kørelærer.
Aflysning skal ske senest 7 dage før. Hvis du af en eller anden grund ikke møder op på køreteknisk anlæg, hæfter du for 2500 kr.

Praktisk Køreprøve

Du kan tilmeldes den praktiske prøve, når du har bestået teoriprøven, du bestiller prøven hos din kørelærer

Til køreprøven skal du huske at medbringe.

 1. Ansøgning om kørekort.
 2. Lektionsplan/Logbog (i underskrevet stand)
 3. Gyldigt pas ( Hvis du ikke har et pas, skal du medbringe original dåbsattest/navneattest og billedlegitimation)

Prøven kan senest aflyses 5 hverdage før, ved personligt fremmøde på køreskolen.

Aflysninger

Skulle du komme i en situation, hvor du er nødsaget til at aflyse en indgået aftale, anmoder vi dig om, at gøre det i meget god tid. Hvis du aflyser for sent, skal du betale fuldt honorar for den aftale køretid..

Seneste tid før aflysninger

Førstehjælp: 3 hverdage før, ved frem mødet på kontoret i åbningstiden.

Manøvrebane: 5 hverdage ved frem mødet på kontoret i åbningstiden. ( Hvis du udebliver/melder afbud forsent koster det 2500 kr)

Kørelektion: 1. hverdag før, inden kl. 12.00 telefonisk hos din kørelærer.

Køreteknisk anlæg: 7 hverdage før, ved frem møde på kontoret i åbningstiden. ( Hvis du udebliver/melder afbud forsent koster det 2500 kr)

Teoriprøven: 6 hverdage før, ved frem møde på kontoret i åbningstiden.

Køreprøven: 6 hverdage før, inden kl. 12.00 telefonisk hos din kørelærer

 

Pauser i undervisningen

Rigspolitichefen har bestemt, at der ikke må være ophold af længere varighed i undervisningen. Det betyder i praksis at:

 

 1. Hvis du ikke har været ude at køre i skolevognen endnu, og du ikke har modtaget teoriundervisning i tre måneder, så skal du starte helt forfra med undervisningen i teori.
 2.  Hvis du har været ude at køre og har holdt pause på 3 måneder eller mere, så skal du starte forfra med den del af undervisningen som omhandler manøvrer på vej. Afsnit 7.0
 3. Har du ikke bestået din teoriprøve og ikke har modtaget undervisning i 4 måneder, skal du starte helt forfra med undervisningen.
 4. Hvis du bestået din teoriprøve og derefter holder pause på mere end 5 måneder skal du begynde helt forfra med køreuddannelsen.

 

Ring eventuelt og hør på kontoret om de nærmere regler i tilfælde af, at du planlægger en længere pause.
God fornøjelse med din køreuddannelse.

Damhus Køreskole

Damhus Køreskole har eksisteret siden 1965 i Rødovre og vi arbejder hver dag hårdt for også at være den bedste. Vores kompetente og erfarne kørerlærere gør undervisningen sjov og spændende, og som resultat består langt de fleste af vores elever deres prøver i første forsøg.

Vores Partner