Damhus køreskole Damhus køreskole Damhus køreskole Damhus køreskole
 


Kære kommende bilist

Vi forpligtiger os til at gøre dig til en sikker bilist i trafikken – ikke kun en bilist, der har fået et plasticbevis på myndighedernes godkendelse i form af et kørekort; men en bilist, der har lært alt, hvad vi overhovedet kan give dig af vores erfaring og viden, så du kan føle dig tryg ved at køre bil, når du er færdig med din træning her hos os.

Vi vil her fortælle hvorfor du skal have et kørekort, om vores service, hvad et kørekort koster og hvordan undervisningsforløbet kommer til at foregå.


Hvorfor skal du have et kørekort?

Vi er klar over, at når du skal til at tage dit kørekort, så drømmer du om den frihed det giver at sidde bag rattet, så du kan komme hvorhen du vil når du vil.

Det er en skøn følelse som du med god grund skal glæde dig til.

Derfor ser du måske dét at lære at køre bil som noget, der bare skal overstås.

Men det er det ikke.

Hvad du lærer i de undervisningstimer du får - og hvordan du lærer det - vil være afgørende for, hvor dygtig en bilist du bliver bagefter. Køreprøven er blot et bevis på, at du kan de obligatoriske ting – den kan ikke afsløre, om du har fået al den ekstra erfaring og viden vi giver dig med på vejen – eller om du intet har fået med dig, ud over de fundamentale lovkrav.

Vores kørelærere vil træne dig i at blive en opmærksom bilist, der gør de rigtige ting i situationer med de uforudsigelige hændelser, der vil opstår en gang imellem, når man bevæger sig rundt i en bil. 
Derfor har vi målrettet vores undervisning på at træne dig bedst muligt i at blive en sikker bilist når du er færdig hos os.


Vi sætter en ære i at levere en super service til dig

Vi får oftere og oftere elever, der er startet på andre køreskoler og som skifter til os fordi de føler, at køreskolen ikke interesserer sig nok for dem.

Eleverne fortæller os, at de ting, der burde kunne behandles som den naturligste ting i verden, i praksis volder dem store bekymringer og kan koste dem meget tid. F.eks. kan blot det at komme igennem på telefonen være et stort problem. Dette er ofte fulgt op af administrativt kaos.

Vi sætter derfor en stor ære i at være anderledes. Vi tager telefonen når den ringer og har du spørgsmål får du hurtigt et svar og får i det hele taget hurtigt løst dine udfordringer så du kan komme videre med at tage dit kørekort. Der sidder desuden altid en medarbejder på kontoret og besvarer mails så du hurtigt kan få svar på dine spørgmål.


Hvor meget koster et kørekort hos Damhus Køreskole?

Vi har mange forskellige kørekort typer.
Her er en kort oplistning af kørekort typerne og deres priser:

Kørekort til bil (Lovpakke): Kr.: 10.499 
Taxa Kørekort Kr.: 3499
Førstehjælp (obligatorisk) Kr.: 700
Færdselsrelateret førstehjælpskursus er obligatorisk for at erhverve et kørekort.
Kurset afholdes af erfarne instruktører som er eksperter i at redde liv. 

Generhverv af kørekort pakke Kr.: 2499
Gavekort (Lovpakke) Kr.: 10.499 
Gavekort til køreskolen. Du får en flot gavepakke med lovpakke værdi kr.: 10.499
Ekstra køre lektion Kr.: 375


Når du klikker på et af linkene herover vil du se en mere udførlig beskrivelse. Når du køber kørekortet gennem vores webshop kan du glæde dig over at have en 100% fortrydelsesret.
Du starter nemlig altid med den første teorilektion, der samtidig er en intro-dag.


Denne dag er helt gratis og uforpligtende. 

Det betyder, at hvis du ikke føler dig 100% sikker på, at vi kan give dig præcis det du forventer, så kan du fortryde købet efter intro-dagen.
Du kan også ringe til os og tilmelde dig holdet og så kan du betale efter intro-dagen.


Sådan foregår undervisningen hos Damhus Køreskole i Rødovre

På introdagen / den første teoritime gennemgår instruktøren hele undervisnings-forløbet i vores lyse og nyrenoverede lokaler i Rødovre. Her fortæller instruktøren, hvad du kan forvente. Du vil få et godt overblik så du kan fokusere på at lære og koncentrere dig og alle dine spørgsmål vil blive besvaret grundigt af instruktøren.

Du får udleveret din logbog, der indeholder en lektionsplanen for hele forløbet. Køreskolens logbøger er meget overskuelige og indeholder en detaljeret beskrivelse af emner og i hvilken rækkefølge de afvikles. Du får desuden et velkomstbrev indeholdende meget nyttigt information og tip/råd til prøverne og til bilens teknik. 

Efter hver undervisning skal logbogen underskrives af både dig og din kørelærer.
På denne måde er det nemt at sikre, at du har lært alt det du skal.


Hvornår kan du starte med at tage dit kørekort?

Du kan starte på et hold fra 3 måneder før din 17 års fødselsdag.


Sådan kommer du i gang med dit kørekort

Vælg hvilket hold du vil starte på ved at klikke på eet at linkene herunder. Tilføj kørekortet og følg herefter check ud proceduren i webshoppen.

Kørekort til bil (Lovpakke): Kr.: 10.499
Taxa Kørekort Kr.: 3499
Førstehjælp (obligatorisk) Kr.: 700
Færdselsrelateret førstehjælpskursus er obligatorisk for at erhverve et kørekort.
Kurset afholdes af erfarne instruktører som er eksperter i at redde liv. 

Generhverv af kørekort pakke Kr.: 2499
Gavekort (Lovpakke) Kr.: 10.499 

Har du mere lyst til at dukke op til en intro-time ved holdstart, så skal du være velkommen. Vi kan så bare ikke garantere dig en plads på netop dette hold hvis det er overtegnet.

Hvis du ikke vil ”shoppe” og betale med det samme trods vores 100% tilbagebetalingsgaranti så kan du udfylde formularen her.

Sidst, men ikke mindst kan du også bare maile eller ringe til os på
mail: info@damhuskoereskole.dk  telefon: 31 35 96 96 og fortælle, at du gerne vil til et orienteringsmøde næste gang vi starter op.

Vi vil ønske dig held og lykke ude i trafikken og glæder os til at se dig i køreskolen i Rødovre.

Venlig hilsen,
Damhus Køreskole 

Vi gør dig til en sikker bilist i trafikken
 


Klik for at se alle de positive vurderinger fra vore kære elever dumpeprocent.dk

"Super perfekt forløb. 
Jeg har simpelhen fået den bedste behandling. 
Super dygtige teori undervisere.! 
Og jeg havde den bedste kørelære. Jeg er så glad og tilfreds med hele forløbet. 
Jeg bestod både teori prøve og køreprøve første gang!! 
Bedste hjælp og vejledning findes ikke :-) " Josephine kreutzmann 27. februar 2017


"Skøn køreskole med fantastiske empatiske lærer som forstår at lære fra sig og formidle tingene så pædagogisk godt. Gensidig respekt fra starten danner en god læringsproces. Kan varmt anbefale den skole!" Dorthe Lindegaard Nielsen 16. februar 2017

"Super god køreskole. Interresant teori med sjove input fra kørelærer. Super flinke kørelærere, plus dejlige biler at lære at køre i. Kan varmt anbefales!" Louis -februar 2014

 

"Damhus køreskole er en fantastisk køreskole !!! De er meget friske og åbne over for enhver ! de tager ansvaret for eleverne, de er der til tiden, og de man lære hurtigt, da de er gode til at forklare for forskellige måder ! Jeg har været mere end tilfreds med at tage mit kørekort der !! " Jackie Thomsen - december. 2013

 

"Damhus køreskole forstår virkelig at planlægge dit forløb, så det passer perfekt til dig. Jeg fik den tid jeg behøvede og der blev altid lyttet til mine ønsker om køretider osv. De er ude i god tid mht. Teori- og køreprøve, så man ikke skal gå og vente i flere uger. Alt i alt har mit forløb været fantastisk og jeg vil anbefale Damhus køreskole til alle der spørger. " Simon Lyngaa - september 2013

 

"Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Damhus køreskole, og det har været nogle rigtig gode lærere jeg har haft. Køreskolen klæder en rigtig godt på både til teori prøven, og den praktiske prøve. Jeg har haft et rigtig godt forløb og jeg vil anbefale skolen til alle der har lyst til at tage et kørekort af gode kompetente lærere." Emil Larsen - september 2013

 

"Der er ikke så meget pjat der, køreskolen har fine og ordenlige forhold i deres teorilokaler.Jeg har ingen problemer oplevet med Thomas, der har en humør som ingen anden." Andreas Foged - juni 2013

  

 "Damhus køreskole er nummer 2 køreskole jeg har gået på, og er klart den bedste. Der bliver tager hånd om en, og det var det der gjorde at jeg kunne bestå prøverne denne gang. Vælg denne skole, du vil ikke fortryde det.. Tak til Ali og Thomas! " Jeppe - marts 2013

  

  "Damhus køreskole kan varmt anbefales! Jeg bestod både teori- og køreprøve første gang, takket være de dygtige lærere..
Ali er en behagelig og rigtig dygtig kørelære..! Jeg var ude for et alvorligt biluheld for nogle år siden, så jeg var meget nervøs for at skulle køre, men Ali gjorde det sjovt og spændende... Han har humor og er afslappet, hvilket får en til at slappe af.. Ifølge Ali er det vigtigste at "få smil på", så køretimerne er lærerige og afslappede, hvilket gør det let at lære..." Mia Aspelund - marts 2013

 

"Har netop lige fået mit kørekort, og det er takket være en god køreskole. Jeg har haft et udemærket forløb..
Bestod både min teori og køreprøve første gang! Og det er fordi jeg har haft super dygtige Kørelærer Kevin og Ali. Ali havde jeg til sidst som min kørelærer, og han lærte mig til sidst hvor vigtig det var bare slappe af. Og det gjorde jeg. Alligevel til køreprøven var jeg spændt og lidt nervøs Selvfølg. Men det gik jo.. Selvom jeg ikke troede det.
Jeg kan kun anbefale damhus køreskole. For når jeg kan klare det kan andre også.. :-) Camilla Schou Hansen -  januar 2013

 

"Glimrende forløb hurtigt og effektivt. Teoriundervisningen foregår over et kort og intenst forløb således at man får særdeles godt overblik over teoridelen. Underviserne Ali/Thomas er gode til at forklarer teorien og der er massere af forberedende teoriprøver som bliver gennemgået i plenum, for at alle forstår billederne.
Jeg havde Thomas som kørelærer, hvilket jeg var rigtig glad for. Han er altid i godt humør og hyggelig at snakke med. Desuden er han god til at forklarer og hjælpe, uden at råbe af en hvis man ikke lige får trådt koblingen ned på de rigtige tidspunkter. Mit forløb resulterede i en teoriprøve med kun 2 fejl og køreprøve bestået i første hug og det kun med 3 ekstra køretimer. Så alt i alt, er jeg rigtigt godt tilfreds med et forløbet." Frederik R. - december 2012

 

 "Følte aldrig mangel på undervisning eller usikkerhed ved prøver, takket være den gode vejledning og kundekontakt." Helene -  juli 2012

 

 "Jeg kan efter en veloverstået køreprøve varmt anbefale Damhus Køreskole til alt og alle. Alis undervisning i teorilokalet foregår på en god og varieret måde. Ali er meget lyttende, og der findes ingen dumme spørgsmål. Teoriprøven blev bestået i første forsøg.Thomas var min kørelærer i den praktiske undervisning, og jeg kan kun give ham den største ros. Han er utrolig behagelig og rolig at køre med. Han giver gode input og råd undervejs og hans humør er altid i top. Derfor følte jeg stort set lige fra starten godt tilpas bag rettet. Køreprøven var også klaret i første forsøg. Overvejer du at tage kørekort, ja så snyder du dig selv ved ikke at vælge Damhus køreskole....5 stjerner er lige i underkanten :)" Morten Møller Bendixen - marts 2012

 
 
  
 

 

 

 

 
       Vi er medlem af Dansk Kørelærer Union
- din sikkerhed for godt håndværk
 
 

 

Vi er medlem af Forbrugsforeningen
- fordi du betyder noget for os

           

.